Семейства на жертвите на самолетната катастрофа с Боинг 737 в

...
Семейства на жертвите на самолетната катастрофа с Боинг 737 в
Коментари Харесай

Семейства на жертви на авиокатастрофа твърдят за измама от Боинг

Семейства на жертвите на самолетната злополука с " Боинг 737 " в Индонезия предходната година упрекват компанията в машинация. Адвокатите на околните на починалите пасажери оповестиха, че с цел да получат обезщетения техните клиенти трябвало да подпишат заявления, че се отхвърлят от правосъдни дейности.

92 000 $ против отвод от правосъдно дело против " Боинг ". Такова било изискването на компанията за приемане на обезщетенията от околните на починалите, настояват техните юристи. Около 50 фамилии подписали съглашението, само че към този момент другите родственици отхвърлят. Адвокатите им са безапелационни, че това е машинация.

Оказва се, че не за първи път самолетната компания постанова сходни условия за приемане на финансовата помощ след произшествия. Такова съглашение са подписали и роднините на жертвите на самолетната злополука през 2005 година с " Боинг 737 " в Индонезия.

При нещастието от октомври предходната година починаха 189 души. Боингът се разруши 13 минути след политане. Предполага се, че причина за злополуката е софтуерна неточност в автоматизираната система за стабилизация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР