Семейства на хора, убити от забавяния на NHS, изпратиха на

...
Семейства на хора, убити от забавяния на NHS, изпратиха на
Коментари Харесай

Семейства на хора, убити от времето на чакане на NHS, подават петиция, призоваваща за прекратяване на недофинансирането на NHS

Семейства на хора, убити от забавяния на NHS, изпратиха на министър-председателя Риши Сунак петиция, призоваваща за по-добро финансиране.

Това носи 12 500 подписа и изисква нарастване с £40 милиарда, с цел да доближи междинното за Европа. Продължителното десетилетие прилепяне на торите остави насъбрани 7,6 милиона срещи и рекордни чакания. Сред тези, които подадоха петицията на Даунинг стрийт, бяха овдовялата Самина Рахман и нейните внуци Райян, Лейт и Ноа.

Съпругът на Самина Икбал, на 58 години, трябваше да чака час и 20 минути за кола за спешна помощ, когато стартира да се появява признаци на инфаркт по време на коледно пътешестване до Херефорд през 2022 година Всички коли за спешна помощ чакаха в отделенията за спешна помощ и до момента в който най-сетне пристигна една, Икбал беше умрял.

Логопедът Самина от Бирмингам сподели: „ Изключително мъчително е да се приказва за това, само че ние сме решени хората да знаят действителните въздействия от дефицита на запаси на нашата NHS. Винаги съм си мислил, че в случай че извикам кола за спешна помощ, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР