Семейните ванове на Citroen получават 8-степенен автоматик и новото име

...
Семейните ванове на Citroen получават 8-степенен автоматик и новото име
Коментари Харесай

Автоматик с 8 предавки за семейния комфорт

Семейните ванове на Citroen получават 8-степенен автоматик и новото име Spacetourer, което заменя досегашното Picasso от месец май. Първите модели след смяната са C4 Spacetourer  и неговият 7-местен вид Grand C4 Spacetourer. В тях прави премиера автоматизираната трансмисия с 8 предавки, която в началото ще се предлага в композиция с двулитровия дизелов мотор с мощ 160 к.с.

 Base de donnée: Astuce Productions

По-късно през годината новата скоростна кутия ще бъде налична в комбиниране и с други мотори. Тя е създадена взаимно с японската компания Aisin и разрешава механично превключване на предавките с лостчета от кормилото. В действителна конюнктура 8-степенният автоматик е елементарен за потребление, покачва комфорта на пътешестване и понижава разхода на гориво спрямо 6-степенните трансмисии с помощта на двете  спомагателни предавки. Кутията е по-лека и по-компактна, като оползотворява по най-благоприятен метод мощносттана мотора без внезапни промени в оборотите.

 Base de donnée: Astuce Productions

Под името Spacetourer ще бъдат обединени всички пътнически ванове на Citroen с потенциал за транспорт от 5 до 9 души. По традиция тези модели на френската марка се отличават с ослепителен дизайн, деловитост и удобно пътно държание. Вановете са съвременни, лесни за потребление и насочени към фамилните консуматори.

 c4 picasso 2016

Внедряването на 8-степенен автоматик демонстрира устрема на производителя да подсигурява най-новите технологии на своите клиенти дружно с голям брой модерни решения в сферите на сигурността и комфорта. Моделите C4 Spacetourer  и Grand C4 Spacetourer  се възползват от цялата техническа подготвеност на Citroen във връзка с жанр, размер, еластичност и улеснение на пътническата кабина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР