Семейни войни занапред ще свалят рейтинга на следобедните новини на

...
Семейни войни занапред ще свалят рейтинга на следобедните новини на
Коментари Харесай

„Семейни войни” свалят рейтинга на Цветанка Ризова

„ Семейни войни ” отсега нататък ще смъкват рейтинга на следобедните вести на Би Ти Ви и предаването на Цветанка Ризова „ Лице в лице ”. От Нова тв върнаха шоуто в ефира си с нов сезон и нов начален час. То към този момент върви от пет следобяд, с цел да обира феновете, на които им е писнало от тежки тематики в родния ефир.
Куиз шоуто, което не се печели със познания, а с налучкване какво си мислят 100 непознати за участниците българи, беше отвън борда през предишния тв сезон, само че от Нова взеха решение да му дадат късмет да блесне още веднъж. Заради другото куиз шоу в програмата – „ Голямото гонене ” с Ники Кънчев, се наложи да се търси нов начален час за „ Семейни войни ”. От малкия екран демонстрираха въображение. Вместо да го бутнат да гърба на друго занимателно шоу, предавано от съперниците от Би Ти Ви, те взеха решение да създадат тъкмо противоположното. Сложиха радостното предаване на гърба на Цветанка Ризова и следобедните вести от 5 часа.

„ Семейни войни ” търпи доста рецензии като шоу, в което участниците няма по какъв начин да блеснат с качества и разсъдък. В същото време обаче предаването има и доста поддръжници. Това са хората, които включват тв приемниците като декор за други свои действия, или просто желаят да се разтоварят с неангажиращи стратегии. Те сигурно не се радват на престъпните летописи в новините, нито на информацията за политически рецесии или войни, а Цветанка Ризова надали им е забавна. Именно на тях залага Нова тв, предлагайки опция на сериозните тематики при съперниците от Би Ти Ви.

За шоуто не са планувани никакви промени . То си остава същото, както до момента, запазвайки и регламента, и водещия си Цветомир Иванов. Предаването е изкарало цели 17 сезона в ефира на Нова тв. Тръгва за първи път през 2002-а с водещ Дидо Мачев. Свалено е от програмата три години по-късно, а се завръща през 2016-а с Цветомир Иванов. Началният час на лъчение беше 6 вечерта. Миналата есен малкия екран го смени с „ Голямото гонене ”, което би трябвало да се конкурира със „ Стани богат ” по Би Ти Ви. Явно обаче е взето решение да се търси място в програмата и за двете излъчвания, а решението е било „ Семейни войни ” да „ подгрее ” Ники Кънчев, минавайки в 17 часа. Предаването на Цветанка Ризова „ Лице в лице ” е „ по-младо ”. То се излъчва по Би Ти Ви от 2012 година насам.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР