Семейната тенис и СПА верига Weekend Tour пътува този уикенд

...
Семейната тенис и СПА верига Weekend Tour пътува този уикенд
Коментари Харесай

Weekend Tour пътува в петък за петзвездния Ува Нестум

Семейната тенис и СПА верига Weekend Tour пътува този уикенд за втората си дестинация за сезона – петзвездния Ува Нестум в Гоце Делчев. През 2018 приятелите на тениса и фамилиите им бяха очаровани от отличните условия за спорт и отмора в комплекса, а тази година местата в схемата бяха запълнени за броени дни.

Затова уредниците плануват от 25 до 27 октомври още един шампионат в това отлично кътче на България, което предлага вълшебна природа, лична маза, 17 дка лозя, СПА и състезателен център.

В Ува Нестум Оупън I ще се включат 24 мъже и 4 дами. Домакините са обезпечили награди за всички финалисти, а за дамите има специфични изненади. Турнирът стартира в петък с тренировки и климатизация. В събота са мачовете в групите и елиминациите, а в неделя – финалите при мъжете и при дамите.

Срещите ще се проведат в спортния център на Ува Нестум, като кортовете са от високотехнологична настилка от изкуствена трева. В свободното време тенисистите и околните им могат да дегустират виновността, произвеждане на бутиковата маза Uva Nestum, както и да разхлабен в СПА центъра и зоната за релакс.


източник: Интерактив тенис
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР