Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур закрива сезон 2019

...
Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур закрива сезон 2019
Коментари Харесай

Уикенд тур закрива сезона в Hot Springs до Банско

Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур закрива сезон 2019 в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско. От 8 до 10 ноември дилетанти от цяла България ще дефинират първенците при дамите и при мъжете в Hot Springs Open, като уредниците подсигуряват минимум по три срещи във формат тайбрек сет до 6. След това състезатели и техните близки ще се отдадат на заслужена отмора до пролетта на 2020, когато още веднъж стартират шампионатите на веригата.
Hot Springs е най-новата дестинация в програмата на Уикенд тур. Мачовете ще се играят на закрито, на неестествен клей. В свободното време състезателите ще се предадат в ръцете на експертите в един от най-хубавите СПА центрове в България. През 2017 и 2018 Hot Springs Medical & SPA Hotel завоюва премията за СПА хотел на годината и разполага с отличен медицински център за хидро-, кинези- и физиотерапия. Село Баня се слави с минерална вода с потвърдени лечебни свойства. Легендите описват, че тъкмо в тук са възстановявали сили след тежки борби римляните. А приятелите на Уикенд тур ще имат неповторимата опция да премерят сили с разнообразни тенис съперници, а след това да заредят акумулатори в топлите минерални води на открития или закрит басейн на хотела. Както нормално, уредниците подсигуряват преференциални цени за настаняване, доста тенис и занимания.

Hot Springs Open поставя завършек на сезон 2019, в който се организираха още 9 шампионата. Приятелите на тениса пътуваха до шест дестинации в разнообразни краища на страната, откриха нови сътрудници и провокации. Повече детайлности за Уикенд тур можете да намерите на www.weekendtour.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР