Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур готви впечатляващо закриване

...
Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур готви впечатляващо закриване
Коментари Харесай

Грандиозно закриване на тенис сезона на Уикенд тур в Сандански

Семейната тенис и СПА верига Уикенд тур готви впечатляващо закриване на сезон 2018. Последният шампионат за годината ще се организира след по-малко от седмица в Сандански, а поради огромния интерес уредниците пуснаха две спомагателни групи при мъжете. Въпреки това някои от искащите не можаха да се запишат и ще чакат началото на идващия сезон, с цел да се възползват от съвършените условия за игра и отмора в Интерхотел Сандански.

В конкуренцията от 12 до 14 октомври ще се включат 52 дилетанти, а от Уикенд тур и Интерхотел Сандански са подготвили изненади за всички играчи и техните близки. Шампионът и някой от гостите на шампионата ще си тръгнат с ваучери за отмора. На формалната вечеря ще бъдат раздадени доста награди.

От СПА центъра на Интерхотел Сандански са обезпечили ваучери за процедури, а от магазини Спорт Бокс и Уилсън още веднъж ще зарадват всички финалисти с дарове.

Фаворити за купите в Сандански Оупън II са спечелилият в шампионатите на Уикенд тур в Сандански през април и в Санта Марина през юни 2018 Георги Митрев, първенецът от Правец Оупън Борис Монов, както и намиращите се в отлична форма Цветомир Ценков, Милен Балтов, Иван Златанов и Йордан Пичуров. При дамите за първото място най-вероятно ще спорят Стефка Бончева и Илияна Шейтанова.

Всички участници ще изиграят минимум по три мача, а в свободното време ще се насладят на минералните басейни в Интерхотел Сандански и на чудесното време. Домакини и уредници оферират впечатляваща стратегия за часовете, свободни от мачове. В събота и в неделя от 8,20 часа ще има проведена загрявка и стречинг на кортовете с инструктор Еми Христова. В събота всички искащи могат да се включат в туристическа обиколка на Сандански, с цел да се срещнат със забележителностите на града.

Шампионите в трите формата на конкуренцията - самостоятелно мъже и дами, и смесени двойки, ще станат ясни в неделя, когато ще бъде и формалното закриване на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР