Семейната идилия на продуцента продължава с пълна пара Всеки родител иска

...
Семейната идилия на продуцента продължава с пълна пара
Всеки родител иска
Коментари Харесай

Златен е татко му! Синът на Андрей получи огромен подарък

Семейната идилия на продуцента продължава с цялостна пара

Всеки родител желае най-хубавото за детето си, въпросът е кой какъв брой може да си разреши. Продуцентът Андрей Арнаудов мина напряко на друго равнище в това отношение. Той се изфука в Инстаграм с клипче, на което се вижда, че със сина му Васко ритат дружно топка със златист цвят.

„ Васе, кой ни подари тази топка? Точно по този начин – Христо Стоичков! ”, афишира зад кадър Андрей, с цел да стане ясно на всички, че топката е допустимо най-специалната. Видеото демонстрира също съботните занимания „ по мъжки ” на татко и наследник във фитнеса.



Детето, което е още малко за същински извършения, по-скоро си играе на уредите. Колкото до тренировката на Андрей – той се е снимал по какъв начин прави коремни преси и едвам на шестата към този момент пита детето си дали е изморено, очевидно тъй като самия той към този момент се е задъхал и желае отмора.

Продължението на това леко физическо натоварване е още по-смехотворно. Баща и наследник отиват да ядат „ здравословни ” пържени картофи, за Андрей – допълнени с бира.

Продуцентският дует Иван и Андрей са известни с това, че непрекъснато се майтапят с физическата си форма, изключително в подтекста на опциите на някои от участниците в шоуто им „ Фермата ”. В общия профил на двамата Арнаудов за следващ път се самоиронизира по тематиката, като се качва на кантара, който заковава на умопомрачителното число 179,9.

„ Това е в либри ”, прецизира той, което значи, че тежестта му е близо 82 кг. Като се има поради ръстта на Андрей, май визитите му във фитнеса би трябвало да зачестят или най-малко бирата и пържените картофи да изчезнат най-малко краткотрайно от менюто му, написа vihrogon.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР