Семейна снимка от началото на 21 век. На нея са

...
Семейна снимка от началото на 21 век. На нея са
Коментари Харесай

Двамата баджанаци – пътници в политиката и фаталната /Е/лена 


Семейна фотография от началото на 21 век. На нея са министър председателят Кирил Петков, и.д. ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов и Лена Бориславова – шеф на кабинета на Кирил Петков.

Миро и Лена са годеници. Киро и Лена са любовници. Какви са Миро и Киро? Баджанаци е несъмнено. Освен това: Бизнеспартньори в любовта, гьонсурати, инцидентни минувачи в политиката?

Вижте ги по какъв начин дават отговор на въпрос на публицист за скандалния видеоклип, на който ясно се вижда по какъв начин Киро и Лена отиват в любовна квартира и на стълбището Киро опипва задника на Лена.

Миро споделя, че това били „инсинуации“?! Киро желае да го питат нещо друго?! Какво друго да те питат, бе аланкоолу? За 9-те милиарда, които изхарчи за 9 дни? За шуробаджанащината по министерствата? За двойнствената ти политика по отношение на Македония? За 14 000 лева заплата, която даде на Лена в ББР? За направените пари за пътища, които не желаеш да изплатиш? За патологичните ти неистини, откогато си в България? За канадското поданство?

Няма какво повече да те питат. От инцидентен минувач в политиката се трансформира в пасажер с еднопосочен билет за Канада. За Миро има два разновидността: оженва се за съдбовната /Е/ лена, /която отново му постави рога/ или й бие шута.

Колаж – afera.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР