Семейна двойка от Великобритания, която е заедно от над 50

...
Семейна двойка от Великобритания, която е заедно от над 50
Коментари Харесай

Ваксинирани съпрузи починаха от COVID-19 в един и същи ден

Семейна двойка от Англия, която е дружно от над 50 години, починаха от ковид в един и същи ден, написа The Sun.

Според наличната информация, и двамата са имали две сложени дози от имунизацията против COVID-19.

Въпреки цялостния имунизационен курс, повече от година 71-годишната Мей Кропли и 73-годишният ѝ брачен партньор Джон водели изолиран метод на живот. Те се страхували да не „ пипнат “ ковид поради сериозните си здравословни проблеми. През 2009 година станало ясно, че Мей страда от рак на шийката на матката. Освен това била предразположена към всевъзможни инфекции. Джон пък имал една от формите на васкулит, засягаща дробовете му.

Съпрузите пробвали да сведат броя на контактите си до най-малко. След година усамотение обаче решили да отидат на 60-ия рожден ден на братовчедка на Мей. Най-вероятно точно там са се заразили с подлия вирус.
 Ваксинирани съпрузи починаха от COVID-19 в един и същи ден

Двойката е чула диагнозата ковид едновременно. Те са били настанени в една стая в болничното заведение и дружно се борели с подлата болест. Състоянието на Джон почнало внезапно да се утежнява и той умрял в ръцете на жена си, която до последно му пеела Amazing Grace.

Гледайки по какъв начин мъжът на живота ѝ си отива британката отказала лекуване и 12 часа по-късно също издъхнала.

Близките на Мей и Джон са шокирани от неочакваната им гибел. Те са знаели, че положението им се е влошило и са признати в болница, само че не са очаквали, че ще си отидат толкоз скоро, още повече - в един ден.

„ Много ще ми липсват. Познавам ги цялостен живот. Джон беше шегобиец с фино възприятие за комизъм. А Мей беше самата добрина ", споделя братовчедка на починалата.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР