Семейна двойка, която влезе в Dragons' Den, искайки от магнатите

...
Семейна двойка, която влезе в Dragons' Den, искайки от магнатите
Коментари Харесай

Надеждите на Dragons` Den се разплакват, след като всичките 5 магната се съгласяват да инвестират по £1 за дял в техния бизнес с детски книги - който също се гордее с принцеса Беатрис като инвеститор - в първото за шоуто на BBC

Семейна двойка, която влезе в Dragons' Den, искайки от магнатите £1 в подмяна на 1% дял в техния бизнес с детски книги, бяха обхванати от страсти, когато всичките 5 желаеха да влагат

Питър Джоунс беше първият вложител, който похвали двойката за въображението им, поздравявайки ги за късата история. След това той ги попита за оценката на техния бизнес единствено на £100.

Саймън изясни, че „ на хартия “ бизнесът коства £3,2 милиона, само че добави, че двойката има вяра, че включването на змей може да им помогне да разширят бизнеса си и да доближат до „ милиони и милиони “ деца.

Той също по този начин означи, че двойката има доста ангели вложители - хора, които влагат персоналните си пари - в техния бизнес, в това число Том Блумфийлд, създател на Monzo, и принцеса Беатрис.

'Имате роялти като вложител!' сподели Петър. „ Невероятно, поздравления. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР