Семейна драма в Ломско стигна и до полицията, научи ексклузивно

...
Семейна драма в Ломско стигна и до полицията, научи ексклузивно
Коментари Харесай

Семейна драма в Ломско! Баща отвлече невръстната си дъщеря

Семейна драма в Ломско стигна и до полицията, научи извънредно организация BulNews. Момиче изчезнало и било оповестено за търсене, след което станало ясно, че е отвлечено от личния си татко. 
Случката е от 18 февруари. Тогава 46-годишна жена от село Комощица съобщила в полицията, че малолетната ѝ щерка е изчезнала. По думите на разтревожената майка, малко по-рано същия ден 16-годишната госпожица било взета от татко си. Тя пояснила, че трябвало да я върне същия ден, а към момента ги нямало. 
Полицията реагирала стремително и незабавно оповестили момичето за общодържавно търсене. Едва през вчерашния ден, със съдействието на чиновници от 05 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи, девойката е открита два дни по-късно в столицата. Пред чиновниците на реда тийнейджърката обяснила, че на 18 февруари, към 16.30 часа, е била качена срещу волята ѝ и с физическа мощ в лек автомобил от двама мъже, единият от които бил биологичният ѝ татко, и я закарали в София. 
Случаят е докладван на Окръжна прокуратура-Монтана, а по него е формирано досъдебно произвеждане по член 142, алинея 2, т. 2 и т. 3 по отношение на член 142, алинея 1 от Наказателен кодекс.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР