Семейна драма тормози футболиста във ВИП Брадър Даниел Златков, видя

...
Семейна драма тормози футболиста във ВИП Брадър Даниел Златков, видя
Коментари Харесай

Синът на Дани Златков го съсипа! 7-годишният Марио му забрани да се прибира

Семейна драма тормози футболиста във " ВИП Брадър " Даниел Златков , видя HotArena .

Българският Роналдо понесъл тежък удар от 7-годишния си наследник Марио. Детето декларирало в очите на татко си, че след края на риалити формата, не го желае да се прибира вкъщи.

На съквартирантите в Къщата е разрешени един път седмично да се виждат с децата си. На последната среща Марио се изцепил, че с майка му знаят какво е правил преди да влезе в шоуто и по тази причина трябвало да си търси нов дом.

Думите на детето са шокирали Златков. Футболистът помолил Антон Стефанов да се обади на жена му, щом излезе от Къщата и да й каже, че не й е изневерявал. Даниел твърдял, че става въпрос за неразбирателство, което сега не можел да обясни на половинката си поради присъединяване в шоуто. Точно преди влизането му в предаването другарка на брачната половинка му го срещнала в компанията на негова родственик и нейна другарка. Аверката на жена му побързала да го упрекна, че си има държанка.

Антон Стефанов разкри, че брачната половинка на Златков му е гневна и даже обмисля да му изиска бракоразвод откакто излезе от къщата. 

Самият Златков е безапелационен, че не е изневерявал на жена си , а двете с него били братовчедка му и нейна позната, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР