Семестриалните и държавните изпити да се проведат присъствено, а вторият

...
Семестриалните и държавните изпити да се проведат присъствено, а вторият
Коментари Харесай

Студентите настояват да държат присъствени изпити

Семестриалните и държавните изпити да се проведат присъствено, а вторият учебен срок да стартира обикновено . Това упорства националното посланичество на студентските препоръки в позиция във връзка противоепидемичните ограничения.
Затова те упорстват вторият учебен срок да стартира присъствено или най-малко в хибридна форма, като висшите учебни заведения подсигуряват присъствено осъществяване на образователните практики, които не са били извършени през първия учебен срок заради прекосяването към образование в електронна среда.
 Призив на Студентските препоръки: Колеги, станете доброволци! Призив на Студентските препоръки: Колеги, станете доброволци!
От Националното посланичество на студентските препоръки (НПСС) в България насочат апел към сътрудниците си - освен свързание с медицин...
Студентите упорстват и в най-кратки периоди да бъдат планувани и извършени присъствено държавните изпити по компетентност право, като при всички изпити залите се пълнят до 30% от потенциала си .
В момента е планувано присъствено да се проведат само държавните изпити за придобиване на компетентност в системата на опазването на здравето, показват те, представени от Сега.

Те оферират да се сътвори спешен щаб във всички висши учебни заведения с представители на управленията и студентските препоръки, който да следи за спазването на противоепидемичните ограничения.
 Ню Йорк отвори още веднъж учебните заведения Ню Йорк отвори още веднъж учебните заведения
Някои възпитаници в град Ню Йорк през днешния ден още веднъж се върнаха на учебно заведение след седмици на затворени учебни заведения поради ковид, съобщи Асошиейте...
Друго искане е студентите да бъдат освободени от удостоверяване на изучаваните предмети за зимния учебен срок. Съветите имат концепция и университетските управления и студентските организации да спомагат с набирането на доброволци измежду студентите, които да се включат в дейностите, свързани с битката с COVID-19.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР