СЕМ наложи цензура на певицата Лорена, която направи дует с

...
СЕМ наложи цензура на певицата Лорена, която направи дует с
Коментари Харесай

Цензурираха зърната на фолкпевица

СЕМ наложи цензура на певицата Лорена, която направи дует с сътрудника си Галин. Двамата пуснаха дуетното парче „ Нощта гърми ”, а на самостоятелния профилиран орган му лиши единствено ден да съзре неправда и да спре излъчването на видеото. Причината – зърната на фолкаджийката, които се демонстрират по този начин очевидно под ефирната й нощничка, написа " ШОУ "
Общото парче на тийнидола и колежката му Лорена се одобри повече от добре. Само за едно денонощие навъртя близо половин милион гледания. Заради цензурата обаче всичко изчезна. Екипът оправи вулгарните, съгласно Съвет за електронни медии, фрагменти и пусна отначало клипа. Броячът се включи още веднъж, само че без да са непокътнати предходните споделяния и гледания. Така клипът има много малко наброй преглеждания, поради обстоятелството, че го изтриха в пиковия му миг.

Интересно е обаче, че видеото е цензурирано само от „ Пайнер”. Нецензурираната версия продължава да се излъчва в канала на „ Хит микс” – музикалната компания на композитора Оцко, който продуцира Лорена. Изглежда зърната на Лорена не са проблем за македонския хитмейкър, нито пък за Съвет за електронни медии.


Десислава се заигра с наденички

Лорена е една от младите очаквания на фолка. Нейната най-хубава другарка – певицата Галена, я среща с Оцко и му предлага да пробват да създадат нещо. Тя взе, че се трансформира в звезда единствено за една година и към този момент катери лидерските позиции във фолккласациите.

Заради разголени и вулгарни фрагменти „ Пайнер” и различен път е имал проблем със Съвет за електронни медии. Припомняме, че поради клипа на Яница „ Върнах ти го” и вулгарните фрагменти, постановиха санкция от 10 бона. Срещу певицата бяха подадени няколко сигнала, до момента в който най-сетне съветът за електронни медии обърна внимание.


Янице се задоволява с лампа

Фирмата се опарила и от мераците на Десислава да си върне предходните позиции. Тя показа видеото „ Започваме на чисто”, което има препратки към промишлеността от вида „ 18+”. Само фактът, че още при започване на клипа Деси се е снимала с разрязана любеница сред краката, която всички знаем на какво наподобява, шокира феновете й. По-нататък клипът става по-перверзен, когато две девойки си поделят хотдог, който ядат по едно и също време от двете страни и буйно хапят наденицата в него. Кулминацията идва, когато си разливат майонеза по лицето.

Красимир КРАСИМИРОВ, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР