Селтик трябва да промени манталитета си, ако иска да се

...
Селтик трябва да промени манталитета си, ако иска да се
Коментари Харесай

Треньорът на Селтик иска промяна в манталитета в отбора

Селтик би трябвало да промени манталитета си, в случай че желае да се бори с огромните тимове в Европа, сподели мениджърът на " детелините " Анге Постекоглу след загубата с 1:3 от Република България Лайпциг в Шампионската лига. Два гола на Андре Силва и един на Нкунку донесоха второ проваляне на Селтик в три мача в група F. 

" Трябва да променим манталитета и да играем с повече убеденост, в случай че желаеме да преодолеем това своенравие и да бъдем добър тим, който реализира резултати. Но това не е елементарно, идва с опита ", сподели Постекоглу. " Трябва да останем в действителност положителни и да си имаме вяра повече. Ако го създадем, ще имаме по-добър късмет за триумфи. Ако играеш с мисълта да не загубиш, в никакъв случай не стигаш до средата ", сподели още наставникът на Селтик. 

Селтик претърпя голям удар по време на мача, когато техният капитан Калъм Макгрегър трябваше да бъде заменен в 37-ата минута. " Той удари коляното си при първия гол и постави големи старания, с цел да се върне. Не наподобява добре, само че ще забележим какво ще кажат лекарите ", добави Постекоглу.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР