Селта се измъчи с най-слабия отбор в Ла Лига -

...
Селта се измъчи с най-слабия отбор в Ла Лига -
Коментари Харесай

Селта едва надви аутсайдера в Ла Лига

Селта се изтеза с най-слабия тим в Ла Лига - Елче, само че въпреки всичко стигна до триумф с 1:0 и се изкачи на 12-то място в класирането с актив от 39 точки. Галисийци направиха доста пропуски и трябваше да чакат до 90-ата минута, с цел да се зарадват. Единственото попадение означи бранителят Джоузеф Айду с глава.

Звездата на домакините Яго Аспас записа своя мач номер 300 в Ла Лига, само че не съумя да го ознаменува с попадение. 35-годишният нападател беше в основата на множеството рискови офанзиви на Селта, дружно с Гонсало Пасиенсия и Габи Вейга.

През първото полувреме гостите, които имат единствено 13 точки и напълно скоро ще изпаднат, също се пробваха да са дейни в предни позиции. Селта игра неенергично, само че след почивката подвигна оборотите. В 62-ата минута Карлес Перес нацели гредата, а малко по-късно и резервата Йорген Странд Ларсен стреля неопределено от добра позиция. 

Публиката на " Балаидос " към този момент недоволстваше, когато Айду се извиси в наказателното поле след центриране на Франко Серви и прати топката в мрежата. По този метод тимът на Карлос Карвалял реализира първа победа от средата на март и се отдалечи от зоната на изпадащите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР