Селта и Еспаньол завършиха при равенство 2:2 в мача от

...
Селта и Еспаньол завършиха при равенство 2:2 в мача от
Коментари Харесай

Еспаньол осуети плановете на Селта да се доближи до Европа

Селта и Еспаньол приключиха при тъждество 2:2 в мача от 23-ия кръг на Ла Лига. Така отборът от Виго не съумя да се приближи на 2 точки от зоната, даваща право на присъединяване в Лига Европа. Домакините даже реализираха цялостен поврат, само че в 87-ата минута проектите и бяха още веднъж осуетени от Жерард Морено.

В момента Селта заема 8-ото място в класирането с актив от 32 точки, на 3 от 7-ия Ейбар. Еспаньол пък е 15-и с 26.

Гостите откриха резултата в 10-ата минута. Леонардо Баптищао бе изведен ослепително от Жерард Морено, озовавайки се самичък против вратаря, и невъзмутимо прати топката в мрежата.

Селта изравни в 32-ата минута. Уго Майо проби отдясно и центрира в наказателното поле, където Масимилиано Гомес се пребори, с цел да засече и с прорязващ удар с глава заби топката ниско в центъра на мрежата.

Домакините съумяха да осъществят цялостен поврат в 80-ата минута с помощта на Гомес. Емре Мор откри отлично съотборника си покрай точката на дузпата. От своя страна Гомес чудесно се завъртя и шутира право в мрежата на Еспаньол.

Щастието за Селта обаче бе малко. Три минути преди края на постоянните 90 Жерард Морено се възползва от страховит пас на Виктор Санчес, напредна в наказателното поле и стреля от придвижване, без да се двоуми. Начинът, по който откри топката, беше отличен и тя влетя право в долния десен ъгъл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР