Селта и Барселона завършиха 1:1 в първи 1/8-финален мач от

...
Селта и Барселона завършиха 1:1 в първи 1/8-финален мач от
Коментари Харесай

Селта и Барса ще решават спора на 11 януари

Селта и Барселона приключиха 1:1 в първи 1/8-финален мач от шампионата за Купата на Краля.

Каталунците бяха с много изменен състав по отношение на предходните срещи, само че това не попречи на отбора да открие резултата в 15-ата минута посредством Арнаис, а домакините изравниха посредством Систо в 31-ата минута.

Още във втората минута домакините от Селта проведоха рискова офанзива към вратата на Барселона, само че Систо не съумя да се възползва от обстановката.

В 8-ата минута Яго Аспас пропусна да се разпише, откакто в последния миг футболист на Барса подложи крайници си на пътя на топката.

При първата си рискова офанзива на Барса падна и гол в 15-ата минута. Андре Гомес откри добре Хосе Арнаис и той се разписа във вратата на Серхио.

Домакините от Селта изравниха резултата в 31-ата минута на срещата, откакто при рискова офанзива удар на Аспас нацели гредата, а върналата се топка беше вкарана във вратата на Силесен от Пионе Систо.

До почивката двата тима не осъществиха нови попадения и те се отдръпнаха на отмора при 1:1.

През втората част в 56-ата минута Арнаис стреля добре към вратата на Селта, само че не сполучи да осъществя втория си гол в дуела.

Барса нацели и гредата в 62-ата минута, когато отдалечен удар на Бускетс се отклони от гредата.

Малко по-късно Емре Мор от Селта стреля рисково, само че кълбото мина доста покрай страничната греда.

До края на дуела двата отбора се сполучиха да осъществят нови попадение и приключиха 1:1, а крайният победител ще стане явен във втория мач, който ще се играе на 11 януари на "Камп Ноу ".

В различен мач от този стадий на шампионата Леганес победи Виляреал с 1:0. Победното попадение осъществя Нордин Амрабат в 49-ата минута на дуела. Реваншът е след седмица на стадиона на Виляреал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР