Селта допусна неприятен обрат от Валенсия в кръга от .

...
Селта допусна неприятен обрат от Валенсия в кръга от .
Коментари Харесай

В Испания величаят гениално действие на Аспас при контузия и гол

Селта позволи противен поврат от Валенсия в кръга от . Домакините поведоха още в 11-ата минута с 1:0 посредством своята звезда Яго Аспас, само че в последна сметка бяха обърнати и изгубиха с 1:2 след попадения на Хюго Дуро (19`) и Максимилиано Гонсалес (53`).
С провалянето домакините останаха не неподходяща позиция - 14-ата с 16 точки, единствено 4 повече от най-горно класирания в зоната на изпадащите. Валенсия пък се залепи зад Барселона, събирайки 22 точки - 1 по-малко от каталунците, които са и с мач пасив.
За загубата от " прилепите " с основно значение бе травмата на Аспас. Той получи контузия при попадението и трябваше да бъде наложително сменен. В испания обаче величаят интелигентно негово деяние.
След като осъществя откриващия гол, усети, че има контузия и съзнателно си смъкна тениската преди да легне на терена, изкарвайки си жълт картон. Той имаше 4 такива досега и този му носи наказване от 1 мач, който така и така щеше да пропусне заради контузията.
Можете да видите това му деяние при започване на видеото по-долу в материала (трябва да натиснете " гледайте в YouTube " заради ограничавания от Ла Лига).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР