Селски работник, който бил пиян до откат, свил микробус, след

...
Селски работник, който бил пиян до откат, свил микробус, след
Коментари Харесай

Екшън на градус до Пловдив: Работник с 4 промила алкохол сви...

Селски служащ, който бил пийнал до обратен тласък, свил микробус, след което се забил в електрически дирек. Екшънът станал в пловдивското село Дълго поле в последния ден на месец май тази година, само че за него оказва се в този момент, откакто от Районната прокуратура му повдига обвиняване. 

Собственичката на товарния бус се занимавала със зеленчукопроизводство в селото. Мъжът бил нает на работа при нея. На 31 май служащите употребили почивен ден. Към 12 часа служащият решил да отиде до дома на дамата, като знаел, че там бил паркиран товарния бус „ Мерцедес “. Влязъл в жилището, взел ключа за колата и натоварил в нея селскостопанска пръскачка, която желал да прекара до дома си. 

При прекосяване на едно от кръстовищата в Дълго поле, той не съумял да овладее колата и се блъснал в железобетонен дирек от електропреносната мрежа. На място пристигнали полицейски чиновници, които открили, че бусът е лишен и че водачът е мъртвопиян - дрегерът отчел 3,96 промила. Товарният автомобил бил развален в предната част, като вредите са в размер на 1472 лв..

Предстои Районният съд да насрочи съвещание по делото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР