Селски хитреци са Хекимян и БТВ сутрешен блок. Като се

...
Селски хитреци са Хекимян и БТВ сутрешен блок. Като се
Коментари Харесай

Василев: Селски хитреци са Хекимян и сутрешния блок на bTV

Селски хитреци са Хекимян и БТВ утринен блок. Като се издънят и легнат сутерен на статуквото, след мисирското изявление с Рашков, незабавно бързат да поканят някой от десните и протестърите, с цел да " балансират " уклона си. Виждате какъв брой са хрисими във въпросите си през днешния ден. Така някогашният посланик Илиян Василев разяснява сред служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков и bTV.
Според неговите думи държавното управление на Борисов, дружно с Пеевски, управляват Българска национална телевизия, БТВ и Нова телевизия, посредством контрола върху приходите от реклами.
" Защото контролът върху медии е сериозно значим за Статуквото и в случай че желаете смяна и промени би трябвало да се стартира от медиите ", добавя още някогашният дипломат в Русия.
Публикуваме цялостното му мнение без редакторска интервенция:
Селски хитреци са Хекимян и БТВ утринен блок. Като се издънят и легнат сутерен на статуквото, след мисирското изявление с Рашков, незабавно бързат да поканят някой от десните и протестърите, с цел да " балансират " уклона си. Виждате какъв брой са хрисими във въпросите си през днешния ден.
Огромен проблем и на Христо и на другите от Демократична България и ИСМВ е че пропущат тематиката за 112 място когато са в студио. Христо Иванов потегли добре като в Българска национална телевизия прикани за оставка на Кошлуков. И оттогава млъкнаха. Така в случай че служебното държавно управление бойкотира казионните медии, появяването на десни и протестъри обезмисля борбата за свободните медии.
Истината, за която скоро ще пиша е нелицеприятна. Правителството на Борисов, дружно с Пеевски, де факто управляват Българска национална телевизия, БТВ и Нова ТВ, посредством контрола върху приходите от реклами /основно от хазарт и бързи заеми, по контракти подписани под надзора на хората на Пеевски и Борисов и които са годни и сега/, европрограми и директни дотации /пак по контракти, които са подписани отново под надзора на Борисов и Пеевски/.
Не господа и дами от Демократична България, с това държание на състрадание и пропускане на тематиката за медиите, за ролята на публицистите, вие де факто подкрепяте статуквото. Сори, но сме във война, а вие сякаш още го давате по инерция. Не е казусът толкоз че се явявате в студиата на казионните медии, а че не ги притискате по тези сериозни тематики.
Защото контролът върху медии е сериозно значим за Статуквото и в случай че желаете смяна и промени би трябвало да се стартира от медиите.
Проявете малко темперамент, светът няма да свърши в случай че откажете присъединяване или в случай че започнете с рецензия към медията, която ви е поканила за " приноса " и за 112 място, за сервилността на публицистите които са ви поканили.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР