Село Малорад, в област Враца, потъна в скръб, след като

...
Село Малорад, в област Враца, потъна в скръб, след като
Коментари Харесай

Румен Алеков за Петел: Село Малорад скърби за Данчо. Той почина внезапно на пейка в Мадрид, помогнете да върнем тялото му

Село Малорад, в област Враца, потъна в тъга, откакто научи, че отпътувалият преди години за Испания 49-годишният Данчо Младенов е умрял ненадейно през вчерашния ден, до момента в който седял на скамейка в Мадрид . Това оповестиха околните му за " Петел " с вярата другари и родственици на умрелия да се свържат с опечаленото семейство и да му окажат помощ. 

" Данчо отпътува за Испания преди 16 години. Работеше, с цел да си изкара хляба, да оказва помощ на дъщеричката си. Преди 5 години обаче беше блъснат на пешеходна пътека и от този момент здравословното му положение се утежни. Майка му дойде в Мадрид, с цел да се грижи за него в оня миг, само че преди две години тя се върна вкъщи - в село Малорад. Вчера сутринта Данчоседнал на една скамейка, получил инфаркт и умрял ", споделя братовчед му Румен Алеков. 

" В момента тялото на умрелия е в болница. Семейството незабавно би трябвало да събере 4000 евро, с цел да може да бъде превозено и заровено в село Малорад. Ние който сме близки, познати и другари, към този момент сме почнали да събираме пари, само че сумата е огромна, а времето малко ", споделя опечаления Алеков. 

Близките на Данчо са основали група във фейсбук, посредством която молят за поддръжка.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР