Село Житница в община Добричка остава временно без кмет с

...
Село Житница в община Добричка остава временно без кмет с
Коментари Харесай

Село в Добричко остана временно без кмет

Село Житница в община Добричка остава краткотрайно без кмет с решение на Общинската изборна комисия, която приключи пълномощията на досегашния кмет Йордан Божанов, заяви БНР.

Причината е постъпил сигнал, в който се твърди, че той е вписан като търговец и не е подхванал дейности по преустановяване на тази активност.

Сигналът, че досегашният кмет на село Житница Йордан Божанов продължава да е шеф на комерсиално сдружение, е постъпил на 13 март. Проверката на общинската изборна комисия е открила, че Божанов е регистриран като шеф и притежател на една компания и е съучастник в друга.

След избора му за кмет той е изпратил съобщение до Национална агенция за приходите, че стопира комерсиалната си активност, само че не и до Общинския съвет и Общинската изборна комисия.

Решението на комисията да приключи предварително пълномощията на Йордан Божанов като кмет предстои на обжалване в 7-дневен период.

 

/ПИК
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР