Село Галиче избира кмет днес. Кандидатите за поста са трима

...
Село Галиче избира кмет днес. Кандидатите за поста са трима
Коментари Харесай

Село Галиче избира кмет

Село Галиче избира кмет през днешния ден.

Кандидатите за поста са трима - Страхил Стоянов - ГЕРБ, Николай Банков - Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване и Веселин Георгиев Тушинов - Българска социалистическа партия.

Дотук се стигна, откакто кметът Ценко Чоков бе съден и отхвърлен от поста след обвиннения от съселяни, че упражнява принуждение над тях като лихвар.

Чоков получи по-рано през май 4,6 година ефикасна присъда - за похищение, палеж на кола и за междинна телесна щета .

Обвиненият за уредник и началник на незаконна група Ценко Чоков бе импортиран на носилка в правосъдната зала, с цел да чуе присъдата си .

Синът му - Мартин Чоков, е почтен за образуване на незаконна група . Спецсъдът призна Мартин Чоков за отговорен за опасност за ликвидиране и за лихварство . За тези две обвинявания той получава общо наказване от 4,5 година затвор .

Избори ще се проведат още в Макреш, област Видин, кметство Криво поле, община Хасково.

Избори ще има и в Мост, Община Кърджали. В конкуренцията вземат участие двама претенденти: Емин Исмаил от Политическа партия ГЕРБ и Лятиф Расим от Движение за права и свободи.

Гласуват и в село Семчиново,.

Жителите на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен и кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен. Кандидатите за поста са двама: Хасан Хасанов, Салим Ахмед, Движение за права и свободи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР