Селма Блеър иска да разкаже своята история, която съвсем скоро ...

Селма Блеър иска да разкаже своята история, която съвсем скоро

Селма Блеър разказва за живота си в книга

Селма Блеър желае да опише своята история, която напълно скоро ще бъде налична за всичките ѝ почитатели.
Актрисата, която сега промотира своя документален филм „ Представяме Селма Блеър “ и известна с функциите си в „ Престъпни планове “ и „ Професия русокоска “ , е написала автобиография , която ще излезе през април 2022 година. Книгата ще носи заглавието Mean Baby и е направена в партньорство с издателство Knopf Press.
Заглавието е обвързвано със фамилията на Блеър и първата история, която тя е чула за себе си. Според формалното известие, актрисата е била “непокорно дете с ужасяващ темперамент “ и е имала неприятния табиет да хапе трите си сестри. Селма е най-малкото момиче в фамилията.

В Mean Baby, чието второ заглавие е „ Мемоари на порастването “ , авторката споделя за нови елементи по отношение на забавния си, от време на време трагичен, живот. Читателите ще схванат за детство, което е прекарано в обожаване на майката на Блеър, последвано от срок на обич и болежка, както и разрушителните ѝ способи за оправяне с болест, за която не е знаела, че има . В книгата ще участват още истории за модата, компликациите и триумфите в Холивуд и борбата на Блеър с депресията, която следва след раждането.
49-годишната актриса, която от няколко години е разгорещен представител на хората с увреждания, написа за живота си с множествената склероза, по какъв начин е преодоляла зависимостта и по какъв начин още веднъж открива личното си благополучие.

Преди няколко дни Блеър приказва пред списание People по отношение на в движението и всекидневието си, откакто се е подложила на трансплантация на стволови кафези през 2019 година. „ В момента работя над подобряването си. Малко по малко, мога да върша всякакви неща “ , споделя актрисата. Допълва, че от време на време даже може да играе футбол със сина си, само че към момента не може да тича както би трябвало.

Селма също по този начин е научила помощни техники, с които да стопира малките пристъпи на тялото си. Тя е работила с вокален и прочувствен терапевти, които са ѝ наистина ли насоки за оправяне с казуса. „ Моята версия на множествената склероза в действителност прецака ума ми. Тя се ускорява от личните ми страсти, страхове, адреналин, както и от светлина и звуци. В момента работя над тези неща. Ако ме видите да трептя, това значи, че нервите ми са достигнали пик. Да се свия на топка или да скоча в леден басейн оказва помощ за рестартирането ми “, споделя Блеър.
През 2022 година Mean Baby ще бъде пусната както в хартиен, по този начин и в дистанционно вид. За тези, които не желаят да четат, Селма ще направи и аудиоверсия, която ще чете сама.

Източник: tialoto.bg