Селин Дион е диагностицирана с нелечимо неврологично заболяване. Това обяви

...
Селин Дион е диагностицирана с нелечимо неврологично заболяване. Това обяви
Коментари Харесай

Селин Дион през сълзи: Имам тежък здравословен проблем

Селин Дион е диагностицирана с нелечимо неврологично заболяване. Това разгласи самата певица в прочувствено видео в профила си в Инстаграм. " От дълго време се боря със здравословни проблеми и ми беше извънредно мъчно да се изправя пред вас и да го призная. Но, в този момент съм подготвена ", показа канадската звезда.

Редкият синдром , от който страда един на милион души, блокира придвижванията и говора на болния . " Постоянните конвулсии пречат на естествения ми живот. Понякога не мога да се движа, не мога даже да пея ”, съобщи Селин Дион през сълзи, обявявайки, че се постанова да анулира музикалните си изяви все още.
                 

" Работя извънредно интензивно с моя състезателен терапевт, с цел да върна физическата си форма. Надявам се това да се случи ", сподели още смутената певица. През последните години плъзнаха клюки за здравословното положение на певицата , която през последните години отслабна фрапантно.

Сега тя е принудена да анулира датите на американското си турне. Певицата има храносмилателен проблем отдавна и това предизвиква мускулни конвулсии, само че също по този начин намаляване. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР