Селин Дион документира битката си със синдрома на скованата личност

...
Селин Дион документира битката си със синдрома на скованата личност
Коментари Харесай

Селин Дион със специален и доста неочакван жест към феновете

Селин Дион документира борбата си със синдрома на скованата персона в нов филм.

Певицата се пробва да се завърне на сцената, откакто бе принудена да анулира всички дати на турнето в края на 2022 година си поради тежката диагноза. 

Лентата “Аз съм Селин Дион " е режисирана от номинираната за премия Оскар режисьорка Ирен Тейлър и ще бъде се излъчи в платформата Amazon Prime Video. С кино лентата именитата певица желае да увеличи осведомеността на хората за тежкото неврологично заболяване. 

" Последните няколко години бяха голямо предизвикателство за мен - от диагностицирането на моето заболяване до това да се науча да пребивавам с него и да го ръководя, само че не и да му разреша да ме дефинира. Тъй като пътят към обновяване на моята изпълнителска кариера продължава, осъзнах какъв брой доста ми е липсвал опцията да видя моите почитатели. По време на това неявяване взех решение, че желая да удостоверявам тази част от живота си, да се опитам да повиша осведомеността за това малко известно положение, да оказа помощ на други, които споделят тази диагноза ", разкрива 55-годишната певица. 

Синдромът предизвиква тежка вдървеност и конвулсии в гърба или крайниците. Симптомите могат да бъдат овладяни с успокоителни лекарства, само че болестта няма лекуване, напомня " Телеграф ". 

" Този ​​документален филм е сурово, интимно изображение на основен миг от нейния персонален живот и кариера, дръпвайки завесата на нейното пътешестване, до момента в който тя преодолява немислима диагноза “, сподели Дженифър Салке от Amazon.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР