Селин Дион даде нова надежда за феновете си с новата

...
Селин Дион даде нова надежда за феновете си с новата
Коментари Харесай

Воля за живот: Нелечимо болната Селин Дион се завръща към музиката 

Селин Дион даде нова вяра за почитателите си с новата си музика. Носителката на " Грами " пусна видеоклип към песента на новия си филм " Love Again ". Саундтракът, който излиза на 14 май (в същия ден, в който излиза и филмът), ще включва и пет нови песни на Дион.

В Lyric видеото са включени подиуми от кино лентата с присъединяване на Приянка Чопра-Джонас, нейният брачен партньор Ник Джонас, Сам Хюган, Дион, и несъмнено - Селин Дион, която дълго отсъстваше на сцената. Неотдавна тя заяви, че страда от рядко и нелечимо неврологично заболяване, което затруднява напредването ѝ и я принуди да анулира серия от концерти.

В изказване суперзвездата изрази благодарността си за своите сътрудници от актьорския състав, написа dir. bg.

" Много се забавлявах, до момента в който снимахме. А привилегията да се появя с красивите и надарени артисти Приянка Чопра Джонас и Сам Хюган в първия ми игрален филм е подарък, който ще оценявам постоянно ", споделя 55-годишната певица и авторка на песни в известие за пресата.

" Мисля, че това е прелестна история за положително въодушевление, и се надявам, че хората ще я харесат, а също и новите песни ".

Саундтракът е първото издание на Дион след албума ѝ Courage от 2019 година

През февруари 40-годишната госпожа Джонас също показа своето неспокойствие и съобщи пред " People ", че това е " тяхната ода за Селин ".

" Мисля, че съществуването на нова музика от нея е благословия в този филм. "

42-годишният Хюган също показа пред изданието, че Дион е " доста добра " и той е бил " сюрпризиран какъв брой занимателна е тя ".

" Нейната музика в прочут смисъл сплотява моя персонаж и този на Приянка. Но кой може да направи това по-добре от Селин Дион? ", са думите му.

Новият план идва, откакто през декември изпълнителката на " My Heart Will Go On " разкри, че е диагностицирана със синдрома на скованото лице - рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да аргументи изтощителни мускулни конвулсии.

В края на предходната година източник съобщи пред PEOPLE, че Дион " се концентрира върху здравето и децата си " - синовете Рене-Шарл, на 22 години, и 12-годишните близнаци Нелсън и Еди.

Marica. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР