Селфи в колата, треперят ми ръцете, рече и отсече Мара

...
Селфи в колата, треперят ми ръцете, рече и отсече Мара
Коментари Харесай

"Искаше ми се да съм тъпа, за да ми тече бавно мисълта": Мегз и най-култовите ѝ изцепки

" Селфи в колата, треперят ми ръцете ", рече и отсече Мара Отварачката, когато тя и Мегз бяха врагове №1 във Vip Brother. Фолкаджийката визираше една от паметните изцепки на някогашната дизайнерка Миглена Каканашева, когато имаше навика да изпада в нервен плач пред камерата на телефона си. 

Мегз обаче не пада по тил, не се предава елементарно и забива отровните си стрели, когато се почувства застрашена, както стана и Марето, която пък си знае едно - да мутрее. Е, второто го сподели началник Петров, не го твърдим ние!

Виж още: " Не си го мери с мъжете ": Веселина от " Игри на волята " попиля Елица с едно изречение

Факт е обаче, че Мегз има паметни изцепки през годините, когато беше дейна в българското светско пространство. То пък е едно светското пространство у нас, ще възликнат някои от вас, само че това е материалът, с който разполагаме. Не знаем по какъв начин да го разбираем, само че и Мегз не съумя да обясни на цяла България паранормалното събитие, което ѝ се случи още веднъж в къщата на Vip Brother.

" Не мога да го обясна, само че имам възприятието, че през устата ми не влиза въздух. Все едно нямам въздух, би трябвало да си го вземам през носа ", показа с терзание дизайнерката. Надяваме се, че с новите духовни практики и метафизичен науки, на които Мегз се е посветила в последните години в Дубай, са я научили да диша вярно.

Виж още: Парите не са проблем: " Мис България " профука цяло положение, с цел да види вековни гробници

Мегз стана известна и с това, че има бърза мисъл, която кара да изрича думи, които не са разбираеми за останалите. " Искаше ми се постоянно да съм глупава, с цел да може мисълта ми да тече постепенно ", сподели през крокодилски сълзи Мегз в TopQueen на Vbox7. Ама, блага... едното не изключва другото!

Мегз обаче е бойна натура. Видяхме, че пред Мара Отварачката не се дава, назова я даже платена компаньонка, само че и щраусовите яйца не са проблем за нея. Стига да има бормашина, с която да съсипе скъпите артикули. В " Черешката на тортата " брюнетката сподели потресаващите си кулинарни умения, само че и ние нямаше да готвим, в случай че разполагахме с парите на Мегз. Е, точно за укриване на налози и други шашми упрекваха Миглена у нас, само че няма кой да я хване към този момент, тъй като мацката от дълго време не живее в България.

Преди Мегз да стане почитател на Петър Дънов, тя умееше да затапва родните величия. За Марето към този момент знаем, само че няма по какъв начин да забравим по какъв начин назова Жени Калканджиева " мутра ". По време на ревю Мегз пожела да каже няколко трогателни слова, само че Калканджиева изкрещя от публиката: " Млъкни незабавно! Нямаш право да приказваш 2-3 минути, слез от сцената ", само че Каканашева не се стърпя и сподели: " Мутрите да млъкнат ", а публиката я приветства. Хубавото е, че Жени не е имала приготвени яйца, тъй като щяха да отидат зян няколко.

Днез Мегз обаче е тотално изменена, философията ѝ за живот е нова, тя търси бездънен смисъл във всичко, приказва за " Феса на майката земя " и всичко в живота ѝ единение, творчество и хубост.

Виж още: Има пари, угажда си: Преслава се изфука със супер скъпо ново украшение

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР