Селена Гомес заяви, че има нужда от почивка от Instagram

...
Селена Гомес заяви, че има нужда от почивка от Instagram
Коментари Харесай

Заради омразата: Селена Гомес излиза в почивка

Селена Гомес съобщи, че има потребност от отмора от Instagram и ще изтрие профила си... откакто беше атакувана поради мненията си за спора сред Израел и Палестина.

В четвъртък Селена разгласява и по-късно изтри история в Инстаграм, в която разкрива проектите си да се отдръпна, като изяснява... " Свърших. Не поддържам нищо от това, което се случва ".

Решението е взето единствено няколко дни, откакто Селена разгласява публикация за войната в Газа и по-късно беше разкритикувана.

Селена се изрече в понеделник за войната в Близкия изток, като осъди убийствата и изтезанията и сподели: " От това ми е гадно. Иска ми се да мога да трансформира света. Но един пост няма да го направи. "

Публикацията на изпълнителката за Израел и Палестина беше посрещната с тонове ненавист онлайн... хората я упрекваха, че не прави всичко допустимо, с цел да помогне на нуждаещите се, укоряваха  я за това, че се пробва да бъде жертва, и че твърди, че платформата ѝ е безполезна.

Както към този момент съобщихме... други звезди се сблъскаха с отпор поради мнението си за продължаващия спор... някогашната звезда от филми за възрастни Миа Халифа загуби работата си в Playboy, откакто отбрани Хамас, а цялото семейство Хадид получава смъртни закани.

Но наподобява, че Селена е единствената, която заплашва да изтрие профила си.

 

Автор: tmz.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР