Селена Гомес отпразнува своя рожден ден в тесен кръг и

...
Селена Гомес отпразнува своя рожден ден в тесен кръг и
Коментари Харесай

Birthday Girl: Селена Гомес на 29 и все по-уверена в себе си

Селена Гомес отпразнува своя рожден ден в стеснен кръг и единствено с най-близките си. 29-годишната певица извървя дълъг път, само че е уверена, че всяко неприятно нещо я е научило на нещо и се е трансформирала в доста по-уверена и мощна. 

Звездата неотдавна приказва пред " Вог ", че като по-малка е имала сериозен проблем с възприемането си, най-много е имала терзания, които съвсем всяко друго момиче има - за тялото си.

За страдание са доста девойките, които изпитват стеснение от формите си - едни считат, че са прекомерно цялостни, а други тъкмо противоположното. Звездата е безапелационна, че значимото е да се търси баланс, а не да се стига до крайности в метода на хранене. Гомес несъмнено застава зад концепцията, че всеки един от нас е неповторим и би трябвало да се харесваме такива, каквито сме.

Виж още: Краят на една епоха: Как Picpukk стана Андон и за какво скъсаха с Никол Бутева?

Певицата не е споделяла доста от празника си, само че пък прикани хората да вършат повече щедрост и да бъдат положителни. Междувременно звездата се изрече и по различен мотив - имунизациите и всички конспирации, с които обществените мрежи са цялостни.

Селена е безапелационна, че фирмите би трябвало да подобрят битката с подправена и заблуждаваща информация, тъй като доста хора имат вяра и не се ваксинират против вируса, а се доверяват на недоказани теории. 

Виж още: Алекс Петканова с инфлуенсърска пауза? Красавицата показа и за още нещо, което изненада

Изображение: https://www.instagram.com/selenagomez/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР