Селена Гомес отпразнува навършването на своите 30 години с най-добрата

...
Селена Гомес отпразнува навършването на своите 30 години с най-добрата
Коментари Харесай

Селена Гомес отпразнува 30-ия си рожден ден с най-добрата си приятелка Тейлър Суифт

Селена Гомес отпразнува навършването на своите 30 години с най-хубавата си другарка Тейлър Суифт, заяви БГНЕС, цитирайки "Пейдж Сикс ".

Звездата показа две фотоси на себе си и 32-годишната Суифт в Instagram.

Снимките провокираха мнения от почитатели, измежду които Камила Кабело, която написа: "Двойка неприятни кучки ", а Даян Кийтън разгласява низ от сърца.

Двете приятелки се сближиха за първи път през 2008 година, когато и двете се срещаха с членовете на "The Jonas Brothers " (Гомес се виждаше с Ник Джонас, до момента в който Суифт се срещаше с Джо Джонас).

През 2020 година в изявление за "Уолстрийт джърнъл " Суифт споделя за своята другарка: "Още когато я срещнах, знаех, че постоянно ще я поддържам. В живота си имам способността да прощавам на хората, които са ме наранили. Но не знам дали мога да простя на някого, който е наранил нея ".

Гомес се възторгва от Суифт, разчувствана пред изданието: "Тя се появи за мен по метод, който в никакъв случай не бих очаквала. Бях засегната и преживявах неща, които се случваха със фамилията ми. Доказва се година след година и във всеки миг от живота ми, че тя е един от най-хубавите ми другари на света. Не сме съгласни за всичко, само че зачитаме мнението на другия ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР