Селена Гомес никога не е крила проблемите с психичното си

...
Селена Гомес никога не е крила проблемите с психичното си
Коментари Харесай

Селена Гомес, биполярното разтройство и какво разказа певицата за състоянието си

Селена Гомес в никакъв случай не е крила проблемите с психологичното си здраве, които я мъчат от години. Преди дни тя още веднъж бе оптимално откровена с всички. По време на присъединяване си в онлайн предаването Майли Сайръс разкри, че й е сложена диагноза биполярно разтройство.

След като е посетила една от най-хубавите лечебни заведения за психологично здраве в Съединени американски щати и е споделила всичко, пред което е минала, изводът е бил, че страда тъкмо от това заболяване.

То се характеризира най-много с внезапна смяна в настроенията, като меланхолия и потиснатост се редуват с еуфория. Според разнообразни проучвания, биполярното разтройство в множеството случаи визира хора на изкуството или такива с висок коефициент на просветеност.

Гомес признава, че откакто е научила повече за диагнозата си, тя към този момент не й наподобява толкоз страшна, а даже я успокоява, тъй като най-накрая знае какво тъкмо й има.

През годините певицата ни приканва да приказваме намерено за своето психологично здраве, тъй като по този начин оказваме помощ и на себе си, и на другите. Тя споделяше за своята тревога, паник офанзивите и депресията и сигурно ще продължи да го прави и в бъдеще. Защото за нея знанието е ключът към унищожаване на страха и срама. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР