Селена Гомес направи сериозно разкритие. Младата певица и актриса, която

...
Селена Гомес направи сериозно разкритие. Младата певица и актриса, която
Коментари Харесай

Селена Гомес - другата страна на звездния й живот

Селена Гомес направи съществено разобличаване. Младата певица и актриса, която за известно време прекъсна театралната си активност, до момента в който се възвръща от автоимунното заболяване Лупус, през днешния ден добави обстоятелства към цялостната картина.

Оказва се, че неотдавна Селена е претърпяла бъбречна трансплантация , а неин донор е станала близката й другарка Франсиа Райса, която също е актриса.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 14, 2017 at 3:07am PDT

25-годишната Гомес направи разкритието посредством пост в Instagram, където показа кадър с приятелката си от болничното заведение.

Селена написа до своите над 120 милиона фена в обществената мрежа, че автоимунното заболяване, от което страда е засегнало бъбреците й. Тя благодари горещо на нейната другарка, която й е станала донор и приканва хората да прочетат повече за заболяването Лупус.

 Селена Гомес и The Weekend

Селена Гомес и The Weekend

 Селена Гомес с първа поява на сцена, откакто се разболя (СНИМКИ)
Селена Гомес с първа поява на сцена, откакто се разболя (СНИМКИ)

Певицата се отдръпна, с цел да лекува автоимунно заболяване

Певицата написа, че интервенцията е станала причина тя да не тръгне на турне, с цел да промотира новата си музика, с която доста се гордее. Тя обаче се надява да се възвърне бързо и да продължи с уговорките си в киното и музиката.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР