Селена Гомес изглежда има нов мъж в живота си.Певицата привидно

...
Селена Гомес изглежда има нов мъж в живота си.Певицата привидно
Коментари Харесай

„Той е най-доброто, което ми се е случвало“: Кой е новият мъж до Селена Гомес

Селена Гомес наподобява има нов мъж в живота си.

Певицата видимо удостовери романса си с продуцента Бени Бланко, защото хареса поредност от изявления, свързани със среща на двойката. Под един от постовете от PopFaction, който гласеше: " Селена Гомес видимо удостоверява, че има връзка ", Гомес просто разяснява " Факт ".

" Той е безспорното ми всичко в сърцето ми ", написа тя в един коментар, преди да отговори на един почитател: " Той е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. "

След това тя показа селфи на двамата в Instagram Story.

Въпреки че преди малко оповестиха обществено връзката си, двамата в действителност се познават от няколко години, като преди този момент са работили по англо-испанския шлагер от 2019 година " I Can`t Get Enough ".

Всъщност през годините Бланко си е партниралс редица реализатори от А-листата - от Ед Шийрън и Кейти Пери до Джестин Бийръб и The Weeknd.

Ето всичко, което би трябвало да знаете за новия мъж на Гомес.



Той е зодия Риби

Бланко е роден на 8 март 1988 година в Рестън, Вирджиния, което го прави Риби. Това сигурно е в доста положително сходство с кариерата на Бланко, защото Рибите нормално са доста музикално настроени.

Той е продуцент

След като в края на 2000-те години Бланко е съпродуцент и съавтор на редица хитови сингли, той си печели огромно име в музикалната промишленост.

Той е и независим реализатор, като през 2018 година издава дебютния си сингъл като водещ реализатор, озаглавен " Eastside ".

Сътрудничил си е с някои огромни реализатори

През годините Бланко е работил с някои реализатори от А-листата, като някои от най-забележителните са Ед Шийрън, Кейти Пери, Кеша, Бритни Спиърс, Риана, Кание Уест, както и с двама от някогашните на Гомес - The Weeknd и Джъстин Бийбър.

Носител е на някои значими награди

Освен че е работил с известни имена, Бланко е спечелил и някои значими награди. През 2013 година той е притежател на премията Starlight Award на Хал Дейвид от Залата на славата на създателите на песни, а през 2017 година печели премията за продуцент на годината на iHeartRadio. Печелил е и премията на BMI за създател на песни на годината пет пъти.

Основава два лейбъла

В съдействие с Interscope Records Левин основава два лейбъла: Mad Love Records и Friends Keep Secrets.

Познава Селена Гомес от няколко години

Снимка: BENNY BLANCO/ YOUTUBE

Бланко към този момент работи с Гомес през 2019 година по сингъла " I Can`t Get Enough ". Освен че продуцира песента, Бланко също по този начин изпя англо-испанското парче дружно с Гомес, Tainy и J Balvin.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР