Селена Гомес изглежда е готова да постави музикалната си кариера

...
Селена Гомес изглежда е готова да постави музикалната си кариера
Коментари Харесай

Известна певица намекна, че приключва с музиката

Селена Гомес наподобява е подготвена да сложи музикалната си кариера на пауза за непрекъснато.

Носителката на Грами, която стартира да издава музика след присъединяване си в обичания сериал на Disney Channel " Магьосниците от Уейвърли Плейс " (Wizards of Waverly Place), уточни, че може да издаде единствено още един албум, преди да се отдръпна от музиката, с цел да се концентрира само върху своята кино и телевизионна кариера.

" Колкото повече одъртявам, толкоз повече си споделям " Искам да намеря нещо, на което просто да се спра ", изясни Гомес в иден епизод на подкаста SmartLess, съгласно сп. Rolling Stone. " Чувствам, че имам още един албум в себе си, само че евентуално бих избрала актьорството “.

Когато водещите на подкаста Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет споделиха на Гомес, че не е нужно безусловно да избира сред двете пристрастености, тя отговори: " Прави сте, само че желая да ми е по-спокойно, тъй като съм изтощена ".

Гомес прави първата си телевизионна изява, когато е на 10 години в детския ефирен сериал Barney & Friends. В годините по-късно тя взе участие като Алекс в Wizards of Waverly Place, озвучава Мейвис във филмовата поредност " Хотел Трансилвания " и става част от обичаното на всички подкаст трио в наградения с " Еми " сериал " Убийства в постройката " (Only Murders in the Building) – всичко това, до момента в който по едно и също време се впуска в две турнета и записва голям брой студийни албуми, сингли и музикални видеоклипове. Миналия август звездата пусна нова ария, озаглавена " Single Soon ".

Но жонглирането сред двете кариери е имало резултат върху нейното здраве, показа Гомес. " Отидох в психиатричен институт и анулирах едно от турнетата си “, сподели тя. " Просто ми пристигна допълнително, тъй като обичам да работя и това ме разсейва от неприятните неща “.

Освен това тя означи, че ролята й в Wizards of Waverly Place била повода да се захване с пеене въобще, наричайки Дисни " машина “, която " принудително изисква да знам по какъв начин да пея, с цел да мога да изпея саундтрака на кино лентата ".

" Исках да бъда актриса, в никакъв случай не съм възнамерявала да бъда певица на цялостен работен ден, само че явно това занимание се трансформира в нещо друго “, продължи Гомес. " Не мисля, че съм най-хубавата певица, само че знам по какъв начин да описвам истории и ми харесва опцията да върша песни “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР