Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10

...
Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10
Коментари Харесай

Когато Селена Гомес си пада по Бела Хадид

Селена Гомес и The Weeknd излизаха в продължение на 10 месеца, малко откакто се разбра за раздялата на изпълнителя с модела Бела Хадид.

Тогава двете девойки ту се следваха, ту спираха да се следват в Instagram и по този начин се появиха клюки за враждата им поради The Weeknd. През 2019 година обстановката взе връх и Селена Гомес даже разяснява, че се извинява за вредата, която е нанесла на Бела Хадид. " НЕ. Не трябваше да приказвам, без да знам истината. Съжалявам ", написа тогава актрисата.

Сега всичко наподобява като че ли драмата е напълно забравена. И то не просто забравена. Защото Селена Гомес таман назова Бела Хадид " момичето, по което си пада " в обществените си мрежи. В Instagram и TikTok актрисата показа поредност от видеоклипове и фотоси на стори, в които прави оценка хубостта на модела.
 Снимка 607718
Източник: Instagram / selenagomez

В едно от видеата, които Селена Гомес показа, Бела Хадид се показва с името си: " И по този начин, моето име, моето име е Бела Хадид ", като към видеото е прикачен текстът: " Иска ми се да бях красива колкото Бела Хадид. ", а Селена споделя: " Вместо това, това съм аз. Случайно ламинирах веждите си прекомерно... споделям се Селена Гомез. Вижте! Дори не звучи секси. "

С тези постове в обществените си мрежи много личи, че Селена несъмнено не таи неприятни усеща към Бела Хадид, а даже в противен случай - харесва я и дори ѝ се възхищава. Дали обаче моделът може да каже същото за актрисата, няма по какъв начин да знаем. Е, в случай че Бела сама не реши да ни просветли по въпроса, несъмнено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР