Селена Гомес и Хейли Бийбър се обединиха публично, прегръщайки се

...
Селена Гомес и Хейли Бийбър се обединиха публично, прегръщайки се
Коментари Харесай

Най-популярната снимка за последното денонощие: прегръдката на Селена Гомез и Хейли Бийбър

Селена Гомес и Хейли Бийбър се сплотиха обществено, прегръщайки се за фотоси дружно в събота вечер. Моделът и актрисата участваха на 2-рата годишна церемония вечер на Музея на киноакадемията, която беше показана от Rolex.
Прочетете още
Изненадващата им поява идва, откакто Хейли Бийбър неотдавна се изправи против дългогодишни клюки, че е „ откраднала “ Джъстин Бийбър от Селена Гомез.Тя изрично отхвърли това и описа за онлайн омразата, която получава.

„ Не е в характера ми да се замесвам в нечия връзка. Не ми е забавно да върша това и в никакъв случай не съм го правила. Мога да кажа изрично, че в никакъв случай не съм била с него, до момента в който е имал връзка с някого. Това е краят “, сподели Хейли.

След разкриващото изявление, Гомес показа какво мисли за почитателите, които тормозят другите от нейно име и най-много Хейли Бийбър. В живо включване в TikTok тя сподели: „ Мисля, че някои от нещата, които говорите са подли и отвратителни и не е почтено по отношение на никого. Никога не би трябвало да се приказва по този метод ”, показа Селена.

Събитието в Лос Анджелис, на което пътищата на Гомес и Бийбър се срещнаха в събота, отличи Джулия Робъртс с встъпителната премия на Академията за церемония икона на Академията, Тилда Суинтън с премията Visionary, Стив Маккуин с премията Vantage и Мики Лий с премията Pillar.

Вижте всички фотоси на Селена Гомес и Хейли Бийбър дружно по-долу.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР