Селена Гомес и Джъстин Бийбър имат сериозен проблем за разрешаване

...
Селена Гомес и Джъстин Бийбър имат сериозен проблем за разрешаване
Коментари Харесай

Драма! Майката На Селена Гомес Не Иска Бийбър За Зет

Селена Гомес и Джъстин Бийбър имат сериозен проблем за разрешаване пред любовта си. Двамата са още веднъж дружно и милионите им фенове са в еуфория от този факт, само че надалеч не и фамилиите им.

Майката на 25-годишната певица не е измежду тези, одобряващи възобновената им връзка и прави всичко допустимо да налее ум в главите им.

Селена и Джъстин бяха двойка в продължение на 4 години до 2014-а, когато, откакто на няколко пъти се събираха и разделяха, взеха решение дефинитивно да скъсат.

Наскоро обаче възобновиха връзките си за смут на родителите си. „Селена към този момент е задоволително огромна, с цел да взема сама решения и аз няма по какъв начин да практикувам надзор върху нея. Няма по какъв начин да призная обаче, че съм щастлива от обстоятелството, че са още веднъж заедно“, разяснява майката на Гомес.

Тя съобщи, че от години не е контактувала по никакъв метод с Бийбър. Тъщата показвала ясно, че в случай че зависи от нея, няма да им даде благословия, пишат международните медии, представени то „Уикенд“. Това пък е изключително значимо за певицата, която желала фамилията да я поддържа в любовта й с Джъстин.

„В последна сметка за мен е значимо тя да бъде здрава и щастлива. Щом толкоз държи на Джъстин, дано опита отново. Дано не бъде разочарована за следващ път“, споделя майката на Селена, без да дава ясно коментар какво не харесва в канадския си шурей.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР