Селена Гомес е все така отдадена на музиката. Естествено, през

...
Селена Гомес е все така отдадена на музиката. Естествено, през
Коментари Харесай

Какво не е правила Селена Гомес повече от 4 години

Селена Гомес е все по този начин отдадена на музиката. Естествено, през годините нееднократно сме я гледали в сполучливи функции както на дребен, по този начин и на огромен екран. Напоследък обаче тя интензивно се вълнува и от още една тематика, трансформирала се в доста значима за нея.
 Селена Гомес, Грейси Тийфи и грижите и препоръките с които Селена обсипва своята дребна сестра
Неочакваната роля на Селена Гомес

Когато си благополучен с хората към себе си

А точно - психологичното здраве. Още повече че Селена е една от първите известни персони, които намерено заговориха за сложните интервали в живота си.

Сега тя още веднъж споделя персоналния си опит за процеса да усъвършенства психологичното си здраве. Значителна смяна в живота й е настъпила откогато не влиза в интернет, признава звездата.

" Не съм била в интернет четири години и половина и това промени изцяло живота ми. По-щастлива съм. Усещам се повече в сегашното. Свързвам се повече с хората. И се усещам естествена. "

И добавя, че оправянето със славата от дете я е предиздвикало да вземе това решение.

За откровението си звездата изяснява, че да израсне в центъра на вниманието несъмнено я е научило на доста.

" Не мога да допускам къде съм в този момент в израстването си душевен, само тъй като направих нужните стъпки да се отдалеча от това ", споделя тя в най-новото си изявление за Good Mоrning Amеrica.

Селена явно държи да бъде разпознаваема с това, че e не просто съчувствен човек, само че в действителност интензивно я е грижа за хората.
 Селена Гомес, Wondermind и новата самодейност на певицата, отдадена на психологичното здраве
Селена желае да ни помогне

Проектът, който й е на сърце

И го прави по впечатляващо предприемчив метод. Още при започване на тази година 29-годишната Селена започва своя онлайн платформа. Проектът се назовава Wondermind и гратис дава достъп до тествана и надеждна информация за психологичното здраве.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР