Селена Гомес е една от най-популярните тийн звезди. Чаровна, талантлива

...
Селена Гомес е една от най-популярните тийн звезди. Чаровна, талантлива
Коментари Харесай

Селена Гомес в поредната депресия, ето от какво била причинена

Селена Гомес е една от най-популярните тийн звезди. Чаровна, надарена и доста сполучлива, само че и много ранима в прочувствен аспект. Подобно на доста други хора, международната пандемия се е отразила съществено на поп певицата. За някои хора обществената изолираност, потока от непрестанна информация за COVID-19 и всички останали ограничения, които страните започнаха за ограничението на болестта, са се отразили на психологичното им здраве. 

Виж още:

Гомес искрено споделя за това по какъв начин е потърпевшо нейното душевно здраве при започване на световната пандемия.  В онлайн диалог с доктор Вивек Мърти певицата призна, че е изпаднала в " къса меланхолия " през този интервал. 

" В началото не можех да се оправя с всичко това. Изпаднах в къса меланхолия. Работата ми е вързана с непрекъснато пътешестване и другарство с хора. Освен това, с помощта на нея мога да веселя хората и това ме прави щастлива. Чувствам се по-добре в този момент. Започнах работа по персонални планове. Например, в този момент развъртвам персоналната си козметична линия. Основната цел на плана е да спечелим 100 милиона $ за 10 години, които ще отидат за поддръжка на хора с психологични проблеми ", споделя Селена, която скоро е била в музикалното студио и е работила по нова музика.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР