Селена Гомес даде интервю за Puma, за да промотира най-новата

...
Селена Гомес даде интервю за Puma, за да промотира най-новата
Коментари Харесай

Защо Селена Гомес продължава да гледа към миналото

Селена Гомес даде изявление за Puma, с цел да промотира най-новата си сбирка със спортната марка, като в това време споделя и по какъв начин се оправя по време на домашната изолираност.

27-годишната певица е затворена у дома с бабите и дядовците си, само че въпреки всичко поддържа връзка с доста близки и другари по телефона и посредством видео диалози, тъй като счита, че е по-важно от всеки път хората да знаят, че се интересува от тях.

" Както всички останали, аз се усещам неспокойна и претърпявам разнообразни страсти. Поради тази причина считам, че е значимо и да сме осведомени и да сме наясно с новините и какво се случва по света. Трябва обаче и да си почиваме понякога от всичко това, тъй като може да бъде непостижимо ".

И като доста други хора, Селена се отдава освен на остарели, само че и на някои нови занимания, до момента в който си стои у дома.

View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Mar 30, 2020 at 7:07pm PDT

" Четенето и слушането на музика постоянно са ме успокоявали. Наскоро обаче се захванах с акварелна живопис. Сготвих и ястия, които в никакъв случай не съм приготвяла преди ", споделя още певицата. Тя добавя, че все по-често се улавя по какъв начин преглежда остарели движимости от младостта си, тъй като това ѝ носи прелестно носталгично възприятие, което ѝ харесва.
 Селена Гомес, биполярното разтройство и какво описа певицата за положението си
Диагнозата, която сложиха на Селена Гомес

Откровено за психологичното здраве

Освен всичко това обаче поп звездата също прекарва огромна част от времето си в работа по нова музика.

View this post on Instagram
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on May 2, 2020 at 12:53pm PDT

" Преди наредбата да стоим у дома, работех в студиото. Не желаех да изгубвам това възприятие на ентусиазъм, по тази причина сега непрекъснато нахвърлям хрумвания и пиша текстове за песни ", споделя още Селена, като в края на изявлението не пропуща да призове хората да си останат у дома.

" Знам, че сте чували това толкоз доста пъти, само че в действителност ще би трябвало да се жертваме всички, с цел да победим този ужасяващ вирус ", заключва певицата.

Междувременно стана ясно, че Селена ще бъде хазаин на ново шоу за готвене за стрийминг услугата HBO Max, написа Bang Showbiz.
 Селена Гомес, Риана и какъв брой огромен почитател е на барбадоската си колежка
Какво мисли Селена Гомес за Риана

Не чакахме това признание
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР