Selena ES откри официално своята нова бизнес сграда, която се

...
Selena ES откри официално своята нова бизнес сграда, която се
Коментари Харесай

Козметичната компания Selena ES откри новата си бизнес сграда в Пловдив

Selena ES откри публично своята нова бизнес постройка, която се намира на Асеновградско шосе в Пловдив. В нея са ситуирани шоурум за професионална козметика на световноизвестни марки и академия за експертите и бъдещи фризьори и маникюристи. В наличието на едни от най-красивите дами в България и международния фешън инфлуенсър от Румъния – Аделина Пестриту, лентата на постройката тържествено преряза един от притежателите на фамилната компания Вера Георгиева.

Официалното разкриване на Selena ES Aкадемия и Шоурум в Пловдив бе маркирано на грандиозно събития в колаборация с марката Balmain Hair.

Като специфичен посетител на Balmain Hair, интернационалния управител образования Каспър Хемшърк показа настоящите трендове в косите, пренесени от Парижкия фешън подиум и също по този начин най-новата сбирка аксесоари на марката за сезон пролет-лято 2022. Модели, дефилираха с изящни коси, напълно във френски жанр Balmain, авансово готови от тренера на марката за България Руско Русев.

Новата лимитирана сбирка пролет-лято 2022 на Balmain Hair се обръща към наследството на марката, запазвайки красивите aкценти с 18 каратово златно покритие, които характеризират марката. Вдъхновението е от класическия жанр, който е смесен с неонови акценти и телесни нюд цветове, с цел да сътвори една съвременна, само че изискана визия.

Събитието на сезона, проведено от Selena ES в град Пловдив притегли голям брой известни дами и известни лица, които са почитатели на компанията и нейни посланици на хубостта.

За първи път в България като специфичен посетител по покана на Selena ES беше международния фешън инфлуенсър – Аделина Пестриту. Водеща на събитието бе Йоана Буковска, а измежду другите специфични посетители от България, които уважаха огромното разкриване на Selena ES бяха: Николета Лозанова, Златка Димитрова, Лиляна Ангелова, Ирина Тенчева, Жасмин Маджид, Христиана Парова, Валери Йорданова, Деница Стоянова, Галя Симеонова, Бояна Генова, коафьорът на звездите Ивайло Колев и доста други.

Гостите на Selena ES се радваха на близкото наличие на признака на компанията - Кралско жако, а също по този начин и на шоу с други типове папагали, които компанията цени като знаци на хубостта и заниманието. Не инцидентно оранжевият цвят беше и във фокусът на събитието, точно тъй като Selena ES избира за свои корпоративни цветове: сивото като знак на професионализма и оранжевото със своето значение за креативна креативност.

Събитието беше осъществено и с поддръжката на CHIVAS REGAL България, а присъстващите на имаха опция да се насладят на специфичната колаборация BALMAIN X CHIVAS XV с изискан френски усет.

За положителното въодушевление за край на събитието на Selena ES се погрижи Нико Кутуньо – наследник на световноизвестния италиански реализатор Тото Кутуньо, със своята нова музикална група Bambi, които очароваха гостите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР