Селекцията в ЦСКА вече протича по нов начин, пише Меридиан

...
Селекцията в ЦСКА вече протича по нов начин, пише Меридиан
Коментари Харесай

Гриша Ганчев се заема със селекцията в ЦСКА

 Ел Маестро образува нападателно нахлуване в ЦСКА  Радост в ЦСКА - Каранга се завърна
Селекцията в ЦСКА към този момент протича по нов метод, написа " Меридиан мач ". Изданието твърди, че шефът в клуба Стойчо Стоилов, който кардинално е претрупан с тази активност, е зачеркнат от процеса през това лято.

Причина за това е мнението на боса Гриша Ганчев, че неговият подопечен се е провалил тотално с избора на нови попълнения през последния сезон. Той беше в основата на привличането на цели 10 нови футболисти през последната година, а по-голямата част от тях към този момент са освободени.

От " Армията " разкриха, че самият Гриша Ганчев се е заел с издирването на нови попълнения и договарянията за тях. Очаква се ЦСКА да вземе най-малко още четирима нови. Двама от тях ще бъдат халфове, различен - нападател, а последният ще е бранител.

В същото време стана ясно, че " алените " са контракти привличането на словашкия национал Борис Секулич. 26-годишният бранител се чака да дойде по-късно през днешния ден в София и да парафира договор с ЦСКА.

Той ще укрепи състава със свободен трансфер от Слован Братислава, на който през предишния сезон беше капитан и записа 3 гола и 8 асистенции в 38 мача.

187-сантиметровият Секулич, който може да играе и като краен защитник, е роден в Белград и е младеж на Земун. Той е играл още във ФК Београд и в словашкия Кошице.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР