Селекцията на Левски буксува. До момента сините не са уредили

...
Селекцията на Левски буксува. До момента сините не са уредили
Коментари Харесай

Левски с нова трансферна греда

Селекцията на Левски буксува. До момента сините не са уредили нито един нов състезател. Вместо това удрят греда след греда на трансферния пазар. Те са на път да се разминат и с нападателя на Берое Вини Трибуле, пишв " Тема спорт ".

24-годишният камерунец има контракт със старозагорци до края на акцията и към този момент може да договаря с други клубове, като през лятото да премине в някой от тях като свободен сътрудник. Преди Нова година притежателят на заралии Ернан Банато разкри, че играчът е отказал едно предложение. И ще остане под Аязмото и напролет. След това обаче сътрудникът на футболиста уточни, че това няма да се случи поради неплатени заплати. Точно заради тази причина ще направи всичко допустимо договорът на Трибуле с Берое да бъде разтрогнат. През есента играчът бе на терена в 17 турнирни мача, в които означи 5 гола. Той е и водещият изпълнител в състава. Вини може да играе както на върха на нападението, по този начин и на фланга.

До момента столичани се разминаха с няколко играчи, набелязани от Арда. Това са десният бек Мартин Стойчев и офанзивният халф Абубакар Тунгара. Оттам бе желан и централният бранител Умар Сако, само че цената му е прекомерно висока. Това бе повода на „ Герена “ да се откажат от Максим Ковальов от Пирин. Левски не съумява да реализира сделка и с бразилеца Джоната Машадо, като халфът към този момент избира да подпише нов контракт с боливийския клуб Уилстерман, който му предлага по-продължителен договор.

Всъщност сините имаха съществени компликации и при лятната селекция. Тогава треньорът Николай Костов още в подготовката уточни едно име – това на Георги Миланов. Той обаче отхвърли да се завърне на „ Георги Аспарухов “. И даже сега още е без тим, откакто напролет игра за Ал Дафра от ОАЕ. Едва след старта на сезона Левски притегли двама играчи. В отбора дойдоха отбранителният полузащитник Дарлан и офанзивният Фадига. Те обаче не съумяха да оправдаят възлаганите им очаквания.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР