Селекционерът Златко Далич заяви, че за хърватите е все още

...
Селекционерът Златко Далич заяви, че за хърватите е все още
Коментари Харесай

Далич: Имаме една от най-добрите халфови линии в света

Селекционерът Златко Далич съобщи, че за хърватите е към момента рано да се радват, макар че през днешния ден победиха с 4:1 Канада на Световното състезание по футбол и усилиха доста възможностите си да се класират в елиминациите. Той акцентира, че конкуренцията с Белгия и Мароко няма да бъде лесна. Наставникът похвали особено халфовата линия на " шахматистите ", заявявайки, че е една от най-хубавите в света.

" На първо време желая да поздравя момчетата за страхотния мач. Изоставахме от началото, само че този тим е доста деятелен и нападна неуморно, даже когато води. Преглътнахме бързо началото и спечелихме. Само огромните тимове могат да имат по този начин религия и мотивация ", съобщи той, представен от croatiaweek.com.

" Всеки може да приказва каквото си желае, само че съгласно мен ние имаме една от най-хубавите халфови линии в света. Днес полузащитниците ни тичаха доста и играха превъзходно. Това обаче е единствено началото на шампионата и дано не прибързваме.

" Последният кръг ще реши всичко. Все още не сме излезли от групата и желаеме да спечелим против Белгия. И те се нуждаят от три точки, както и ние. Групата не е лесна. За момента имаме преимущество в головата разлика, само че не трябва да гледаме първо към това, а към трите точки ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР