Селекционерът на Южна Корея Пауло Бенто каза, че не е

...
Селекционерът на Южна Корея Пауло Бенто каза, че не е
Коментари Харесай

Селекционерът на Южна Корея: Не чувствам напрежение

Селекционерът на Южна Корея Пауло Бенто сподели, че не е напрегнат преди мача против Гана от Група “H ”. И двата тима имат потребност от победа, с цел да запазят възможностите си да продължат напред. Корейците приключиха 0:0 с Уругвай в мач без доста положения, а Гана загуби от Португалия с 2:3.

" Както споделих по-рано, не усещам никакво напрежение ", сподели португалският треньор. " В първия мач имахме шансове, във втория ще влезем с концепцията да спечелим ", добави той.

" Не усещам напрежение, бих желал и играчите ми да не усещат, само че знам, че те са от друга просвета. Имаме сложен мач, само че сме способни да се оправим ", добави португалецът.

" Имаме огромно почитание към тима на Гана и футболистите му, които играят на доста високо равнище ", сподели още Бенто. " За нашата тактика се постанова да бъдем себе си. Много добре знаем какъв брой мощен е тимът им, само че това ще бъде мач, в който би трябвало на моменти да направляваме играта ", счита той.

" Те са положителни механически и са доста бързи в офанзива. Ние желаеме да направляваме играта и моментите, в които те нападат ", приключи Пауло Бенто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР