Селекционерът на Унгария – Марко Роси, анализира представянето в групата

...
Селекционерът на Унгария – Марко Роси, анализира представянето в групата
Коментари Харесай

Унгарският селекционер: Анализирахме Черно море, ще има промени при българите

Селекционерът на Унгария – Марко Роси, проучва представянето в групата на „ маджарите “ и България преди дуела сред двата отбора на следващия ден вечер (16.11) на Националния стадион „ Васил Левски “. Италианският експерт заяви, че екипът му е анализирал добре Черно море – клубният отбор на новия ни народен селекционер Илиан Илиев.

Роси акцентира, че България е добър тим, който е можел да има шест, а не две точки в актива си, с които е на последно място в групата.

„ Да бъда почтен, не съм чел безусловно никакви публични позиции. Нито тези в интернет, нито нищо. Изпитваме почитание към противника. Това, че България има единствено 2 точки не дава отговор на действителното съответствие на силите. Българите изиграха някои в действителност положителни мачове под управлението на Младен Кръстаич. Подхождаме съществено и отговорно. Абсолютно съсредоточен бях върху мача и работата с тима. Ние сме единствено на една стъпка от нашата цел. Утре ще опитаме да създадем тази крачка. Една или три точки ни стигат, за жалост, аз не съм подобен вид, който да накарам тима да играе за еднакъв. Дори и мачът да приключи наедно, няма да рева, ще бъда удовлетворен “.

„ България е малко друг тим в този момент, само че и ние. Подготвяме леки промени. Абсолютно готови сме. Може да има леки промени в единайсеторката на България, само че не чакаме нещо колосално. Ще има смяна в тактиката и постройката. Анализирахме постройката на клубния тим на Илиан Илиев – Черно море. Моят екип е изготвил профили на всички български футболисти. Знаем, че някои са играли в Италия като Кирил Десподов. Подхождаме с почитание, България има положителни футболисти “.

„ Само Гулачи и Шалай останаха в Будапеща “, отговори Роси на въпрос за кадровите проблеми при „ маджарите “.

„ Ние сме тук и ни се заплаща, с цел да играем футбол. За страдание, моето време като състезател е минало, само че съм на скамейката. Моята работа е да приготвя тима оптимално добре за този дуел. Нищо във футбола или живота не ми е пристигнало подарък, а съм към този момент на съвсем 60 години. Едва ли в този момент ще стартира, късно е “, съобщи шеговито италианският треньор за допустима служебна победа на Унгария над България.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР