Селекционерът на Украйна Андрий Шевченко вярва, че неговият отбор не

...
Селекционерът на Украйна Андрий Шевченко вярва, че неговият отбор не
Коментари Харесай

Шевченко: Изградихме стил, искаме да играем на Европейското

Селекционерът на Украйна Андрий Шевченко има вяра, че неговият тим не би трябвало да играе единствено на контраатаки, само че си сложи наложителна цел класиране на идното Европейско състезание. "За мен най-важното е резултатът. Обновихме състава през последните две години, въведохме нови играчи, поставихме избрана тактика и скица на игра на тима. За мен най-важното е да стигнем до Европейското състезание. Това е главната задача.

2001
Andriy Shevchenko - UKRAINE Vs Armenia
A wonderful Shevchenko free-kick sets Ukraine on their way to a 3:0 win over Armenia#Ukraine27 #Україна27 #ЗДнемНезалежності #МиЗбірна pic.twitter.com/TMufY1QHXf
— Donetsk Way (@DonetskWay2012) August 24, 2018
Отборът би трябвало да може да направи всичко- да пази топката, да се пази добре и да употребява пространството, т.е. да играе контраатаки. Да играеш единствено на контраатаки и да се бориш е пътят до нищото, подобен футбол няма да докара до нищо. Не виждам смисъл да се опитваме да играем по този начин ", съобщи Андрий Шевченко. Националният тим на Украйна в Лигата на нациите ще играе в група с Чехия и Словакия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР